Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/12149898 www.bgdnes.bg

Ицо Петрофф и Слави се сдобриха

Двамата работят с един и същ барабанист - Венелин Венков-Венко

Рок ветеранът Ицо Петрофф и Слави Трифонов са заровили томахавките, научи "България Днес". Това се случи след близо 6-годишен конфликт, предизвикан от скандалните "разкрития" на Петрофф за интимното житие-битие на лидера на ИТН.

В някои от книгите си фронтменът на бандата "Татко Кристофър" твърди, че шоуменът имал нетрадиционни предпочитания. Не могъл обаче да се договори с младежа Митко с прякор Якудзата и се стигнало до свада между двамата, шокира аудиторията шефът на "Арт Рок център".

Реклама

Вбесен, Трифонов го заплаши със съд, но това си остана само на думи. Постепенно гневът на Слави се уталожи и на Ицака му се размина.

В музикантските среди обаче недоумяват как се е стигнало до "мирното споразумение", след като шоуменът е известен с навика си да гони до дупка онези, които смята за свои клеветници. Предполага се, че това е станало след поредица срещи и договорки, на които са посредничили общи приятели на Трифонов и Петрофф.

Един от тях е популярният барабанист от "Ку-ку бенд" Венелин Венков-Венко. От близо година той работи рамо до рамо с рок ветерана в общ музикален проект. Наскоро пред "България Днес" Ицо Петрофф оцени високо качествата на Венко и каза, че проектът им е на финалната права.

Партньорът на Невена Цонева, която е несменяема певица на Слави Трифонов, продължава да свири с неговия бенд. Заедно с това не пропуска изява и с неговия отдавнашен опонент Ицо Петрофф, което издава, че именно Венко е "свързващото звено" между двамата. Миналата седмица барабанистът на "Ку-ку бенд" озвучи и създаването на новото обединение на Петрофф - "БГ Рок общество", и афтър партито с ледена бира в частна вила в Панчарево.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама