Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/11450251 www.bgdnes.bg

Несебърското Барби скочи срещу премиера Кирил Петков

След като преди седмица с дейстията си красивата моделка Ивелина Прунова, популярна като Несебърското Барби, успя да се пребори украинското знаме да бъде свалено окончателно от българска църква в Несебър, отивайки дори сам сама, сега скочи и срещу министър председателя Кирил Петков.

В нейния Фейсбук профил тя се обърна към Петков като го отбеляза в негова страница, тъй като неговия личен фейсбук профил е заключен за отбелязвания и коментари.

Реклама

"Скъпи, временно изпълняващ длъжността си - господин премиер, обръщам се към Вас със "скъпи", не от уважение, а защото затриващите България безумни Ваши решения излизат много скъпо на целия ни изстрадал и беден български народ! Призовавате всеки български гражданин, който иска да помогне на Украйна да им дари като Вас по една заплата.

Вие знаете ли, че половината от българския народ са безработни, а тези от работищите са на минимална заплата и възрастните получават обидно малка и нищожна пенсия. Те всеки ден се борят за оцеляването си и не знаят за тях дали ще има утре. Български деца умират в мъки, хората не остаряват, защото не се отпускат средства за спешно лечение, защото за тях държавата ни няма пари. Разходете се до старческите домове и домове за сираци", написа емоциално и патриотично Прунова.

И добави: "Аз пък Ви призовавам да се отпускат средства и за българите в нужда, а те са много и положението им е трагично! За българите няма кой да мисли. Погрижете се първо за нашия народ и тогава за чуждите народи! Призовавам Ви и да напуснете час по-скоро страната ни завинаги и без това обслужвате само чужди интереси. С Вашето присъствието съвсем ще доубиете България! Провеждат се кампании да събираме капачки, за да се събират средства за нас, а за Украйна всичко поднесено на тепсия и държавата ни е безкрайно щедра за тях. Това е позор!".

Несебърското Барби сподели още, че съчувства на всички хора, бягащи от война.

"Да не дава Господ на никого да се случва! Разбира се, че трябва да им се помага. Между тези хора има наистина нуждаещи се, не идват само заможните със скъпите коли, но е обидно и грозно, че държавата ни обръща гръб на своя собствен народ на българи в голяма нужда. На това се озлобявам и не приемам, че не се отпускат средства за нашите сънародници, а сме безкрайно щедри за чуждите. Кога Украйна ще се грижи и ще отпуска пари за българите? Не съм съгласна и не приемам държава ни да бъде майка за Украйна и мащеха за България. Отпуснаха се солидна сума пари за Украйна, а за нашите българи - чакащи за животоспасяващи трансплантации - не. Нуждите на нашия народ трябва да бъдат на първо място. Не деля хората на националности и по никакви други начини, още повече, че в такава ситуация от помощ се нуждае всяко едно човешко същество, но не сме толкова богата държава да издържаме чуждите народи, а да обръщаме гръб на нашите българи!", заяви категорично Прунова.

"За жалост цената от войната платиха онези невинните и скромните хора, онези, които станаха жертви и загинаха нелепо, онези обикновените, които нямаше как да избягат. Почернените в траур майки, които вечно ще чакат умрелите си синове, но те никога няма да се върнат. Те платиха! Те платиха с най-скъпото - с живота си! Те - обикновенните и бедните, за които ми се къса душата! Моля се на Бог да спре войната! Отлетяха толкова много чисти и невинни души, заради някои си спорещи страни, заради облечени във власт безчувствени хора с продадени души", изрази позицията си Несебърското Барби.

Реклама
Реклама
Реклама