Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/10961578 www.bgdnes.bg

Евтим Милошев засука мустака,Ирен Кривошиева като на 30 г.

На премиерата на сериала "Лъжите в нас"

Диана Димитрова: Лоша съм като в живота!

"Лъжите в нас" е сериал за сечта не просто в гората, а в човешките отношения." Така определи новата лента по Нова тв, на която е продуцент, Евтим Милошев на премиерата вчера с червен килим. Бившият журналист изненада и собствения си екип с новата си външност - засукал симпатичен мустак, обходен с брада, свалил поне 10 кг и с дежурната си пленителна усмивка. "Няма само колегите актьори да се променят", засмя се Евтим на влизане на прожекцията заедно с режисьора Павел Веснаков и креативния продуцент Иван Спасов.


"Влизам в едно уникално много богато семейство, но се оказва, че обичайки Рая, аз започвам да се раздвоявам. Въпросът е дали любовта ми към нея ще оцелее", разкри пред феновете певецът Орлин Павлов, който ще се превъплъти в ролята на Сава.

Реклама


"Героинята ми е много различна от предишните и дори се наложи да променя и начина си на говор за тази роля. Тя е лошо момиче, каквото съм и аз в живота, така че тук имаме съвпадение", засмя се за ролята си на Ирина, дългокраката Диана Димитрова. На премиерата неотлъчно до нея я следваше симпатичен младеж, с когото двамата от време на време се прегръщаха и подклаждаха слуховете за нещо повече от приятелство. Диана и мъжът с нея влязоха последни.


"Нищо не съм си правила, каква пластична операция, живея здравословно в хармония със себе си." Така опроверга слуховете, че се е "дръпнала" козметично, Ирен Кривошиева, на чиято фигура могат да завидят и 30-годишните. Актрисата има една от главните роли във филма и е щастлива, че си партнира с младежи от собствената частна трупа. "Явиха се на кастинг и ги избраха, доволна съм", радва се Ирен.


"Лъжите в нас" се фокусира върху Константин Шейтанов, богат и контролиращ бизнесмен в сферата на дърводобива, готов на всичко, за да опази империята, която е изградил. В навечерието на сватбата на дъщеря му природно бедствие вследствие на незаконна сеч ще отбележи началото на множество катаклизми и в неговото семейство.


В сериала влизат едни от най-известните български актьори - Владо Пенев, Емил Марков, Радина Думанян, Йоана Буковска, Дарин Ангелов и много други.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама