Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/10848864 www.bgdnes.bg

Ива Давидова посвети песен на дъщеря си Валена

„Валена“ е новата авторска песен на народната певица Ива Давидова, написала и известния фолклорен хит „Перник нема вода“. За изпълнителката новата й песен е най-специалната в 20-годишната й професионална история на сцената, тъй като е по музика и текст, посветени на първородната й дъщеря Валена.

За аранжимента Ива Давидова отново се е доверила на един от най-големите музиканти в България – Маестро Пламен Димитров, ръководител на известния оркестър Плам.

Реклама

Видеото към песента „Валена“ прави неслучайно премиера на 10-ти февруари – православния празник на Св. Валентина и Св. Харалампий, покровители на вярата и здравето.

„В трудното време, в което живеем имаме нужда от музика. Дълбоко вярвам, че музиката е здраве, а когато пея за дъщеря си, се чувствам истински здрава и щастлива“, сподели Ива Давидова. „Текстът и музиката на „Валена“ написах буквално за секунди една безсънна нощ до люлката на детето, когато беше пеленаче на 20 дни. В песента благодаря на Господ за нашата дъщеря, която е плод на любовта ни със съпруга ми Димо“.

За хореографията към песента Ива Давидова и режисьорът Владимир Вълчанов се доверяват на професионална танцова формация „Асти Денс“ с ръководител Николай Бояджиев.

Интересен факт е, че малката Валена, кръстена на дядо си Валентин, е родена на 27-ми януари - същата дата, на която завинаги от този свят си отива той, но с разлика от няколко години. „Нека песента „Валена“ звучи и за всички, които носят прекрасните имена Валентин, Валентина и техните производни. Вярвам, че всеки с това име е добър човек.“, отбелязва фолклорната изпълнителка.

Мястото на заснемане на видеото към песента „Валена“ е ресторант-градина ЕЛДОРАДО в гр. Перник, а за безупречната визия на изпълнителката са се погрижили гримьорът Мис Бони и фризьорът Десислава Стефанова. Красив завършек на тоалета на Ива Давидова придават пафти-уникати със седеф, специално изработени за певицата от известна пловдивска фирма.

Реклама
Реклама
Реклама