Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/5106797 www.bgdnes.bg

След скандала с Пайнера Андреа разпродава парцалките си

Стари парцали и скъпарски сценични костюми разпродава фолкпевицата Андреа.

Изпълнителката, която съвсем наскоро с гръм и трясък напусна музикална компания "Пайнер", е решила да се отърве от всичко, което й напомня за годините в империята на Митко Димитров, и в същото време да спечели някой лев.
Само седмица след прекратения договор с музикалната компания Андреа се захвана с чисто нов бизнес, свързан с модата.
Измежду парцалки ментета с безумна надценка певицата е пуснала за продажба в онлайн бутика си и свои стари, вече носени сценични тоалети.
Въпреки че са втора ръка, без срам изпълнителката ги продава на колосални суми. Стара рокля на певицата е между 500 и 1000 лв.
"Андреа иска да се откъсне от всичко, свързано с "Пайнер", като това включва да подмени и целия си гардероб. Така хем ще спечели някой лев, хем ще започне на чисто" - коментират нейни близки.
След като вече се самопродуцира и разчита единствено на себе си, любимата на Кобрата е решена на всичко да докаже, че може да се развива и без зад гърба й да е една от най-успешните музикални компании в чалга индустрията.
"Системата в "Пайнер" е много дребнава, експлоататорска, тип робовладелска. Имам постоянно желание да се развивам, а тях ги интересува само печалбата. Бях една от малкото, която през цялото време не страхуваше да си търси правата" - избухна певицата в едно от последните си интервюта, разкривайки мотивите за окончателното скъсване с бившите й шефове след цели девет години съвместна работа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама