Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4136844 www.bgdnes.bg

Златка се снима как ражда

Борислав РАДОСЛАВОВ

Наех моя близка, която е оператор и ще увековечи раждането на моя син още в родилната зала. Тя ми е близка и прие с въодушевление предложението ми.

Новината обяви пред "България Днес" Златка Димитрова, която е бременна в петия месец и се очаква да дари своя любим Мирослав с наследник в края на октомври.

Реклама


"Искаше ми се сама да си направя селфи, но няма как да се получи. Затова се доверявам на момичето, с което сме снимали предишни мои фотосесии. Ще родя със секцио, под местна упойка", сподели пред вестника Черната Златка.
Коремчето на плеймейтката осезаемо расте, а бъдещата майка тръпне в очакване на първата си рожба.


"Всяка вечер се активизира и започва да рита, тръпката е неописуема. Всичко е наред засега. Качила съм само килограм и двеста, още съм във форма", разказа Черната Златка.


Малкият юнак ще носи името на баща си - Мирослав. Бъдещите родители обмислят сами да се грижат за отрочето си, като майката на Златка ще й помага в първите дни след раждането.


"Ще родя в частна болница в София, а секциото ми ще струва колкото е навсякъде и ще бъде по клинична пътека. Не както пишат в някои медии - 10 000 лв. Това са безумни пари, които бих дала за детето или пък за благотворителност", обясни плеймейтката.


Отношенията между нея и майката на Мирослав не са се променили. Затова и Златка предпочита да запази мнението и коментарите за себе си.


"Не съм разглезена, ходя сама на прегледи и консултации и гледам да не занимавам Миро. С акушер-гинеколожката се разбираме много добре, тя прие желанието ми да бъде заснето раждането ми", разказа още бъдещата майка.

Реклама


Тя отрече появили се публикации, че ще ражда в ултрамодерна клиника, като нейната стая ще бъде с видеонаблюдение и Миро ще може да я гледа през телефона си.


"Това са пълни глупости, няма го никъде. Държа да бъда с друго момиче в стаята, да не съм сама след раждането", довери Златка Димитрова.


Въпреки напредващата бременност брюнетката продължава да подпомага каузата за лечението на Боби Христов, както и на други нуждаещи се от спешни операции.

Реклама
Реклама
Реклама