Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4120410 www.bgdnes.bg

Несебърското Барби: Не спя с Куката!

Иво АНГЕЛОВ

"С Мариан Вълев-Куката сме само приятели. Няма нищо вярно в твърденията, че имаме интимни отношения", каза пред "България Днес" плеймейтката Ивелина Прунова, която е известна с прозвището Несебърското Барби. Повод за споделеното от нея е най-новата сочна светска клюка, според която тя и плейбоят от сериала "Под прикритие" са заедно.

Според клюката двамата се гледали влюбено и мълвата сочи, че имало нещо повече между тях от приятелство. Прунова обаче е категорична, че с Куката са просто познати без нищо повече.

Реклама

Двамата са били забелязани да купонясват заедно на откриването на летния сезон в комплекса "Марина Диневи" в Свети Влас. На партито, което бе в петък миналата седмица, Ивелина и Мариан наистина се засекли.

"България Днес" се сдоби със снимки от запомнящия се купон, на които ясно се вижда, че двамата яко се забавляват. От фотосите ясно личи, че Куката не може да се сдържи и е приковал очи върху тялото и лицето на плеймейтката, която в момента е корица на популярно родно мъжко списание.

При влизането в заведението Прунова събрала погледите на мъжката половина от присъстващите гости, а Куката не успял да устои на сексапила й и отишъл да се забавлява с нея.

Двамата искрено се веселили и веднага привлекли вниманието към себе си, а гости на заведението започнали да коментират, че нещо се случва между тях.

На Вълев от доста време му се носи славата на плейбой и не една и две девойки са се разтапяли пред мачовското му поведение. Името му често се свързва с популярни български жени, но нито една история не е потвърдена официално. Легенди се носят и за безспирните купони на актьора, който граби с пълни шепи от славата, породена от ролята му на гангстер в "Под прикритие".

В същото време Несебърското Барби има реална възможност да измести Соня Васи и да бъде втората българка, която е поканена да се снима в оригиналното американско издание на "Плейбой". Досега на страниците на световноизвестното списание се е появявала единствено Соня Васи.

"В момента водим преговори с издателите и е само въпрос на време да уточним детайлите по договора. Изключително съм щастлива, че ме поканиха, защото не всяка жена може да се появи на страниците на американския "Плейбой". Зад океана нивото е много високо и не считат, че всяка е достойна за там", коментира Прунова.

Реклама
Реклама
Реклама