Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4110813 www.bgdnes.bg

Берлускони отсвири Дарина за ЧРД

Вдовицата на Илия Павлов Дарина ще спретне парти за рождения си ден в Пиза. На него ще присъства и бащата на покойния й съпруг Павел Найденов. За разлика от него се очаква големият липсващ да бъде бившият италиански премиер Силвио Берлускони.
Дарина Павлова днес навършва 51 години. Тя е заета с бизнес дела и била оставила партито за средата на юни.
"По програма на 10 юни заминавам за Италия. Ще се видим в Пиза, та хем ще празнуваме, хем ще видя и кулата", каза Павел Найденов пред "България Днес".
Бащата на Илия Павлов не знае кои е поканила Дарина и все още няма представа дори дали ще види внуците си. Според близък на бизнес дамата почти сигурно на партито ще бъдат много от най-близките приятелки на Дарина Павлова, между които голямата Орнела Мути и носителката на "Грами" Саида Гарет, която е написала някои от най-големите хитове на Майкъл Джексън и Мадона.
Силвио Берлускони няма да уважи Дарина. Десети юни е делничен ден, а 77-годишният Берлускони в момента няма как да се отдели от новото си амплоа - той работи в хоспис край Милано, където се грижи за болни от алцхаймер. Там в продължение на година Берлускони ще полага общественополезен труд. Експремиерът има право на движение извън дома си, но едва ли ще успее да отскочи до разположената на повече от 200 километра от Милано Пиза.
Вместо него на празненството няма как да мине без присъствието на гаджето на Дарина - 28-годишния красавец Джулио Берути. От началото на връзката им двамата бяха неотлъчно един до друг и единствено при купоните на фестивала в Кан, на които вдовицата на Илия Павлов се отдаде през последния месец, двамата се забавляваха поотделно. Тогава спътница на Дарина бе плейбой звездата Валерия Марини. Блондинката, която се пусна съвсем гола в италианския "Плейбой", и нашенката брюнетка не криеха обиколките си по барове и клубове. Марини също ще бъде на празненството за рождения ден.
Половинвековния си юбилей Дарина Павлова също празнува в средата на юни. През миналата година тя събра над 250 гости в замък от XIX век в сърцето на Рим. Бляскавото парти тогава бе под надслов "Розата", защото Дарина е родом от Казанлък. Затова и Павлова бе с красива рокля в розови и червени флорални мотиви. Украсата бе също в изцяло розови цветове. Всяка от масите, на които седяха гостите, бе с име на различен вид роза.
През тази година се очаква далеч по-скромен коктейл.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама