Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4109559 www.bgdnes.bg

Миски пропяха срещу хейтърите

Иво АНГЕЛОВ

Три участнички от последното издание на конкурса "Мис България" се събраха в музикално трио и пропяха срещу хейтърите и мрънкащите хора в България.
Близначките Моника и Вероника Ланчеви заедно с близката си приятелка Велина Узунова решиха временно да сменят попрището си на миски и да запишат съвместна песен.

"Парчето се казва "Ако няма к'во да кажеш" и е посветено на всички злобеещи и недоволни хора, които изпитват удоволствие да изразяват само негативни мнения. Трите не го правим, за да градим музикална кариера, а просто да се позабавляваме. Нямаме и претенциите, че можем да пеем, но с песента и клипа към нея решихме да си доставим удоволствие", сподели пред "България Днес" изкусителната Моника.

Реклама

Парчето е направено от рапъра Криско, който наскоро включи трите хубавици в клипа на песента си "Хората говорят". "Велина го познава и го помолихме да ни направи песента. Първоначално помисли, че се шегуваме, но впоследствие се съгласи. Изключително сме му благодарни за това, въпреки че не сме певици", каза още Моника.
Най-новото женско музикално трио вече е заснело клипа към песента. Записът на парчето отнел около 4 часа, а снимките, в които миските сменили няколко визии, продължили два дни. Режисьор на видеото е авторът на стотици клипове на наши изпълнители Bashmotion. Моника, Вероника и Велина се забавлявали по време на снимките, където компания им правели няколко добре обучени добермана.

"Текстът е доста провокативен, така че очакваме да бъдем оплюти от хейтърите. Истината е, че този тип българи винаги ще са недоволни - независимо какъв продукт се създава", описа народопсихологията на българина Моника.

Имената на трите момичета нашумяха след участието им в конкурса "Мис България", който през миналата година за пръв път се проведе в риалити формат. Близначките напуснаха къщата преждевременно, тъй като не искаха да участват в скандали. След излизането си те и Велина станаха неразделни и често могат да бъдат забелязани да се забавляват заедно из столичните заведения.

Парчето "Ако няма к'во да кажеш" трябва да се появи на музикалния пазар в средата на юни т.г., като момичетата обещават, че то ще предизвика много изненади.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама