Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/4069155 www.bgdnes.bg

Балийци вързаха шарени пилета на Ивена

Няколко часа след като отпразнува рождения си ден Ивена излетя за Бали. Фолкпевицата се отдала на релакс, екзотични гледки и раздумка с местните жители. "Хората са изключително добросърдечни и много отзивчиви. Много можем да научим от тях. Природата е като недокоснато райско кътче. Страшно е красиво", споделя певицата.

Местните жители обаче метнали Ивена с малки пиленца, обагрени в жълто, розово и зелено. Те обяснили на певицата, че пернатите са рядък вид, живеят само на острова, но пропуснали да й споменат, че са се излюпили за първи път този Великден. Те са част от новата Западна тенденция вместо яйца по Възкресение Христово да се боядисват пиленца.

Реклама

Боята, използвана за оперението на птичетата, е безвредна за тях. Тя съдържа същите оцветители, които се използват и в хранителната индустрия. Освен това едно лилаво пиленце наистина изглежда доста оригинално.

Фолк звездата абсолютно се вързала на информацията, че това е специална, екзотична порода и толково много ги харесала, че решила да си ги взема в България. Дори написала официално писмо до местната власт с идеята, че ще й бъде позволено да взема мъчичетата в родния си дом.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама