Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1936728 www.bgdnes.bg

Преслава бясна на Райна

На път сме да станем свидетели на нова чалга война! След дрязгите между Анелия и Емилия е ред на Преслава и Райна да се хванат за косите. Подобно на жените на Коко Динев, проблемът на колежките им е същият - мъж.
С изказванията си от уикенда, че Константин бил "наркоман, алкохолик и женкар", Райна предизвика фурор. Бившата на Коцето не пропусна да каже, че го е хващала в крачка десетки пъти. И най-много се изнервяла на скалъпените оправдания, с които любимият й опитвал да я умилостиви.


"Не съм ревнива, но си имам принципи", заяви Райна и сподели, че не можела да прощава. Е как тогава хем е хващала Коцето в прелюбодейство "десетки пъти", хем не му е прощавала?! След издънка ги събирал единствено бурен секс, след който Райна се успокоявала за кратко. Класика...
Когато чула тези тежки обвинения и интимни откровения, Преслава напълно откачила. Все пак тя е официалната най-добрата приятелка на Коцето, а неофициално я спрягат за негова любовница. Преси така се разфучала, че получила клаустрофобична атака и излязла на балкона да пуши цигара.


И това не я успокоило. Преси се качила на колата си, надула парчето си "Лудата дойде" на свалени прозорци и отишла в звукозаписното студио. Според запознати бюст номер 1 в чалгата щяла да запише нова песен, в която да осмее Райна и да защити Коцето индиректно.
А Райна се изживява и като пророчица (сама си го казва) - значи трябва да вижда наближаващата Преси атака. Не е ясно как ще реагира, но конфликтът ще е повече от интересен.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама