Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1911125 www.bgdnes.bg

Изоставената Лора: Део не ме интересува!

Лора Караджова хич не страда за вече бившия си приятел Део.
"В добри отношения сме, но няма какво да коментирам дали има нова приятелка или не! Не ме интересува", отсече щерката на Данчо Караджов по телефона.
Сексапилната блондинка в момента обикаля страната по участия и няма време да рони сълзи за края на осемгодишната си връзка.
Съвсем скоро Лора и Део публично казаха: "Време е да се оженим." Само месец по-късно обаче се разделиха, уж завинаги. Упорито се говори, че Део има връзка с партньорката си Елена в шоуто "Денсинг старс". След танца им тази седмица водещата Алекс не се поколеба да го попита в ефир дали баба му знае, че е гадже с танцьорката. Део доста се смути, почервеня, каза: "Още не знае", и бутна микрофона.
Според останалите участници в предаването Део и щерката на Данчо Караджов лъжат за раздялата си. Танцьорите са убедени, че новата любовна авантюра на Део е само трик за привличане на вниманието.


"Део и Елена си правят реклама, за да има интрига. По този начин ще задържат интереса си към себе си и няма да ги изгонят от предаването" , коментира и режисьорът Люси.
Конкурентите на русия водещ са убедени, че той е невероятен стратег и има план как да достигне до финала на шоуто.
"Неслучайно спечели "ВИП брадър". Део знае какво прави", обсъждат зад кулисите останалите танцьори.
Продуцентите на предаването също печелят от любовните драми на участниците. Неслучайно още от първия епизод на "Денсинг старс" Петко и гаджето на Орлин Павлов – Яна, сами подклаждат клюката, че са нещо повече от приятели. В първия сезон на шоуто пък Дони и Нети сами пуснаха слух, че са разделени, но лъжата им бързо бе разкрита.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама