Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/buba_mara_dnes/article/1874142 www.bgdnes.bg

Бразилската Памела кърми теленце

Бразилската Памела Андерсън реши да направи реклама на огромните си гърди, като накърми теле.
Едрогърдата манекенка Сабрина Боинг Боинг сама пусна скандалните снимки в личния си профил в социална мрежа. Постъпката на силиконовата кукла взриви духовете в родината й, която е най-многолюдната католическа държава в света. Пуритани, консерватори, свещеници и защитници на животни се надигнаха срещу цицорестата блондинка и я заклеймиха. Общото между всички коментари е, че направеното от Сабрина Алмеида, каквото е истинското й име, е неестествено и противоречи на всички морални и нравствени норми.
"Тестът показа, че всички бозайници обичат да бозаят", пише в поста си под фотосите 28-годишният модел, известен още като DJ Boing. Знойната бразилка отхвърля нападките на консерваторите и твърди, че бозаенето е наужким и тя не е предлагала млякото си на теленцето. От години латиноамериканката е известна със скандалното си поведение, което включва лесболаски и голотии на публични места, нецензурен и откровено просташки език, както и шумни афери с местни знаменитости.
"От лятото на 2010 г. славата на Сабрина залязва постепенно и само подобни провокативни сесии могат отново да я изстрелят в орбитата на латиноамериканския хайлайф", коментират медиите в Бразилия. Пикът на славата на бледото копие на Памела бе по време на световното по футбол в ЮАР, когато изрисувана в боите на родината си DJ Boing подкрепяше шумно Робиньо, Неймар и компания, които обаче катастрофираха на четвъртфинала с Холандия. Тогава Сабрина бе любимка на почти всичките си сънародници, които се гордееха с красивата си плеймейтка. Ценителите на женската хубост по света със сигурност ще простят на бразилката гаврата със сукалчето, още повече че само за един ден 17 хил. души са харесали сесията с "храненето". Същото обаче не може да се каже за жителите на латиноамериканската държава, които считат, че снимките хвърлят петно върху Бразилия и морала на местните.
"Някои неща няма нужда да имат логика - те просто се случват", оправдава се Алмеида. "Считам себе си за необикновена жена, която обича да разчупва скуката", допълва Сабрина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама