Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/9823920 www.bgdnes.bg

Плеймейтка в любовен триъгълник

След романс с подгласник на "Мистър София 2020"

Певец и моторист тръпки на еротичната моделка Вероника Илиева

Любовен триъгълник завъртяла родна плеймейтка!

Вероника Илиева приключила романса си с подгласника на "Мистър София" Добрин Гошев и скочи не в обятията на един, а на двама мъже, научи "България Днес" от свои отлично осведомени източници.

"С Добрин ни се разделиха пътищата и всеки пое по своя. Той е много млад, развива се в областта на фитнес и спорта като цяло. Гради кариера, в момента не мисли за по-сериозни неща. Така решихме и си останахме приятели. Останаха ни емоциите от проекта на Слави Трифонов "Мис Левски Г", където благодарение на Добрин представих себе си в друга светлина, както и от "Мистър София", където той зае второ място", обясни пред вестника Вероника.

Реклама

Новата тръпка, с която е свързвана Илиева, е младият изпълнител Светлозар Христов-Заро, който изгря на сцената на "Екс Фактор".

"С него се запознахме в "Мастър Шеф", когато участвах, и към днешна дата сме неразделни. Той ме подкрепи и когато снимах "Мис Левски Г" при Слави", потвърди пред "България Днес" плеймейтката.

Оказва се, че освен Заро в живота на Вероника има и друг мъж, с когото е засичана. По информация на "България Днес" става дума за много близък приятел на моделката от детството й, с когото прехвърчали искри години по-късно. Той не бил известен, родом е от малко градче край Трявна и обичал моторите.

"Да, свързват ме с двама мъже. Вярно е", лаконична бе пред вестника Вероника.

Моделката се възстановява от ангина, която пипнала най-вероятно по време на снимките на последния клип на фолкпевицата ДесиСлава. В него Вероника захвърля задръжките и се явява топлес в ролята на стриптийзьорка и прелъстителка.

"На антибиотично лечение съм, а преди това изкарах и коронавирус. Нека хората се пазят повече, да хапват много мед и лимони и да спортуват", каза още плеймейтката.

Реклама
Реклама
Реклама