Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/19110309 www.bgdnes.bg

Ох, Котьо! Щерката на Лебьоф се лекува с голи снимки

*Джейд страдала от депресия

*Вече е по-добре и уверена в себе си

Джейд Лебьоф, дъщерята на легендата на "Челси" Франк Лебьоф, признава, че е лекувала душевната си мъка с голи снимки, които публикува в профила си в Инстаграм. Чрез тях 33-годишната хубавица си доказала, че още е красива и желана, а това я извадило от депресията. 

Въпреки очевидния си бляскав живот тя разкрива, че все още се бори с вътрешна неувереност. В последната си колекция от снимки тя подчертава, че са били направени, когато се е чувствала отчаяна. Снимките я показват в поредица от пози по черно бельо. Джейд обяснява, че са правени, за да може да почувства "силната жена" в себе си. 

Реклама

Тя пише: "Направих тази поредица от снимки в момент, когато бях най-ниско емоционално и имах нужда да събудя силната жена в себе си. Уверявам ви, че ми направи много добро да се чувствам красива и чувствена. Това ми позволи да се свържа отново със себе си, с моята идентичност и с това кой съм всъщност."

Джейд е омъжена за френската риалити и телевизионна звезда Стефан Родригес и двойката има тригодишен син. 

Баща й се утвърди като легенда на "сините" по време на престоя си в клуба между 1996 и 2001 г. 56-годишният Франк Лебьоф игра 203 мача за "Челси" и отбеляза 24 гола, като помогна на клуба да спечели ФА Къп през 1997 и 2000 г. 

Четете още

Дъщерята на легенда от "Челси" се съблече

Дъщерята на легенда от "Челси" се съблече

Дъщерята на световен шампион по футбол се РАЗГОЛИ

Дъщерята на световен шампион по футбол се РАЗГОЛИ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама