Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/18845325 www.bgdnes.bg

Ергенка прави секс в риалити (18+)

*Разврат в онлайн предаване 

*Блондинката Теа няма задръжки от камерите и се отдава на страстни ласки 

Ергенката Теа доказа за пореден път, че няма никакви задръжки. Палавата блондинка прави секс пред погледите на хиляди зрители на онлайн любовно предаване. За няколко дни провокативната диджейка заби трима мъже, като с последния мина всякакви граници и се отдаде на разврат във фитнеса на любовното имение. По-голямата изненада за мнозина беше, че преди да му се метне, именно с въпросния Симеон Теа бе в обтегнати отношения и дори заяви, че не може да го понася, защото за нея той е най-лицемерният и неискрен участник в предаването.

"С него вече сме доста близки. Странно е, че преживяхме такава метаморфоза. Колкото и да сме различни, осъзнах, че има и неща, по които си приличаме, и искам да го опозная повече", оправдава се танцьорката.

Реклама

Половият акт се случва, докато Теа има отношения с друг участник - музиканта Константин Ковачев, който изгря в "X фактор". Романтикът се опита да открие своята муза в ергенката, като блондинката успя да влезе под кожата му. Серенадите, прислугването и милите жестове към нея явно не дадоха резултат. Въпреки че двамата прекараха известно време заедно, Теа се хвърли в обятията на варненеца Симеон. Тяхната игра е още от самото начало на предаването. В един от първите дни под въздействието на алкохол атрактивната диджейка започна да му отправя неприлични предложения. Въпреки че тогава младежът я отряза, тя не спря да го ухажва и дори си позволи да седне в скута му без бельо. Дръзката красавица заведе избраника си в тоалетната и започна да го опипва и целува страстно. Тогава не се стигна до нищо по-сериозно, но втората любовна атака на Теа се оказа успешна и двамата в крайна сметка се отдадоха един на друг. Поведението й не остана скрито и предизвика дискусия в цялата къща.

Въпреки любовните трепети ергенката се оказва много бойна натура. За щяло и нещяло блондинката става нападателна, но последния път прекалява. В изблик на ярост танцьорката изритва изключително силно новата си тръпка между краката. Физическата саморазправа се оказва фатална и се налага на младежа да бъде оказана лекарска помощ.

Проблемът между влюбените възниква, когато приятел на Симеон напада танцьорката и той не успява да я защити по подобаващ начин. В този момент емоционалната Теа изпада в тежко състояние и започва да агресира. След прегледа докторът предупреждава Симеон, че след подобен инцидент е възможно да не може да има деца. Именно тази новина отрезвява блондинката и тя се разкайва за постъпката си. 

"Баща ми е блъскал главата на майка ми в стената и това съм го гледала всяка вечер. Всеки път, когато чуех, че се отключва вратата, се криех зад гардероба. Той ме е затискал с гардероба. Имала съм агресия в семейството и е възможно да е останало по някакъв начин в мен", откровена е Теа.

Четете още

Палавница! Ергенката Теа върти няколко мъже в ново риалити

Палавница! Ергенката Теа върти няколко мъже в ново риалити

НЕЛОВКО! Ергенката Теа щяла да падне от дърво по време на извратен секс

НЕЛОВКО! Ергенката Теа щяла да падне от дърво по време на извратен секс

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Ергенката Теа във фетиш шоу с порнозвезда

Филип Буков награби ергенката Теа

Филип Буков награби ергенката Теа

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама