Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/17782102 www.bgdnes.bg

Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни

Джакпота от тотото улучва порнозвезда, която изкарва 200 бона за три седмици, канейки 120 студенти да правят секс пред камера. Секструженичката Бони Блу завърта страшен бизнес план, който се оказва златна мина, разказва "Дейли стар".

Шафрантията налазва почиващи в Мексико американски студенти, които по традиция пътуват на юг, за да се размажат от купони по време на пролетната ваканция. Палавницата им прави неустоимо предложение в социалните мрежи да правят секс без пари с маститата порнозвезда, като само трябва да се съгласят да бъдат снимани и да нямат последващи финансови претенции. За голямо нейно учудване не просто има желаещи, а те я заливат с предложение да се сношават за порноклиповете й.

Сред стотиците предложения Бони си подбира 120 младежи, които й изпращат културни и добронамерени съобщения. След това си скъсва задника от бачкане, но накрая е повече от доволна. Клиповете качва в порносайтове, откъдето взема хонорари и комисиони. "Изкарах над 200 бона за 21 дни. Вярно, изморих се много, но това си бяха лесни пари", казва порнофурията. За нея да преспи със 120 младежи, или по 5-6 на ден в продължение на три седмици, е лесно "като разходка в парка".

Четете още

Порнозвезда мечтае за секс с Мъск в Космоса

Порнозвезда мечтае за секс с Мъск в Космоса

Ето я първата порнопасторка

Ето я първата порнопасторка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама