Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/16859590 www.bgdnes.bg

Сексскандал! Гимнастичка: Обарваше ни дупетата

Олимпийската шампионка Анастасия Назаренко обвини треньор в интимен тормоз

Голям сексскандал избухна в руската художествена гимнастика. Похотлив треньор опипва задните части на млади гимнастички. Разкритието прави олимпийската шампионка Анастасия Назаренко. Бившата гимнастичка само преди дни навърши 31 години и в момента работи като фитнес инструктор. 

Тя печели злато в многобоя на олимпийските игри през 2012 г. в Лондон, а освен това има по три златни медала от световни и европейски първенства. Едва сега обаче набира смелост да разкаже за интимния тормоз. Дори не назовава конкретно името на треньора си, но става ясно, че той е от мъжки пол.

Реклама

"С моята история искам да защитя децата и да предупредя родителите. Отличен треньор е, опитен, професионалист. Но обича да докосва момичетата по задните части", разказа Назаренко.

"В някакъв момент ми се разкрещя и ме изгони от тренировка. Дойдох в офиса и му се извиних. Той ми прости и пожела да ме прегърне. Започна да ме докосва, където не трябва. И това се случваше доста често", продължава Анастасия. 

"Не съм го разказвала досега, защото ме беше страх и срам. Сега реших да го направя заради всички момичета, които гледат това интервю. Нека не се притесняват да споделят с близките си и да потърсят помощ", предупреждава олимпийската шампионка в художествената гимнастика. Скандалът бе коментиран и от ръководителя на руската федерация по художествена гимнастика Ирина Винер. 

"Не съм чувала за такова нещо. Никога не сме имали подобни оплаквания. Имаше мъже-хореографи, но всички те бяха много добре възпитани и интелигентни", отговори Винер. 

Четете още

Треньорът на испанките обарва колежка

Треньорът на испанките обарва колежка

СЕКССКАНДАЛ на "Уимбълдън": Лесбийки се мляскат пред Ноле

СЕКССКАНДАЛ на "Уимбълдън": Лесбийки се мляскат пред Ноле

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама