Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/18-plyus/article/16852702 www.bgdnes.bg

Българките - най-желани в "Плейбой"

  • И най-красиви, и най-секси
  • Наши хубавици се снимат за чуждите издания на мъжката библия

Че българките са най-красиви и секси, се знае отдавна.

Поредното признание за това дойде от германското издание на "Плейбой". Мъжката библия сложи на корицата си за февруари бившата ни гимнастичка Йоана Николова. Историята на надарената чаровница "България Днес" разказа в предния брой.

Реклама

Николова не е единствената българка, снимала се за германското издание на "Плейбой". Oще 2 топкрасавици са увековечени на страниците на популярното списание - Антония Петрова и Благовеста Бонбонова.

Ако за първата си мислите, че е Мис България, бъркате. Става дума за съвсем различна девойка. Годината е 2015. Едно 18-годишно момиче, родено в София, но живеещо в Австрия, се записва за участие в конкурса "Мис Плеймейт" в Германия. И попада в селекцията на тамошния "Плейбой". Антония е наша шампионка по шахмат, но се съблича за "Плейбой" в Германия, за да си вдигне самочувствието.

"Не беше трудно да се съблека за фотосесията. Все пак това е собствен избор. Исках да докажа на себе си, че не се притеснявам от тялото си", сподели преди време брюнетката.

Бонбонова пък, която всички помним от изявите й в "Ергенът", украси календара на изданието преди няколко години.

Не само в Германия обаче "Плейбой" оценява красотите на нашенките. Пионер със снимки за мъжката Библия, разбира се, е Соня Васи. Тя е първата и единствена българка, снимала се за оригиналния и автентичен американски "Плейбой". От 30 години тя живее в САЩ и нищо не я задържа в България.

Реклама

"Дойдох в Лос Анджелис заради Пол Стенли, който ме покани да замина за САЩ. Разхождах се един ден по "Сънсет булевард". Там се намира офисът на "Плейбой". Влязох в един магазин за дрехи и продавачката ме попита: "Извинете, вие от "Плейбой" ли сте?", а аз даже не знаех какво е това. Бях на 21 г., нямах пари, тръгнала след Пол Стенли. На същия ден тя ми направи среща с "Плейбой". Отидох, казаха ми да се съблека. Дойде едно момиче с фотоапарат за моментна снимка. Засне ме и това беше. Същия следобед ме извикаха обратно и шефката на "Плейбой" ми каза, че иска да ме снимат за списанието. Веднага се съгласих, предложиха ми добра сума. Покрай тях взех и зелена карта. После започнах да работя за "Плейбой", споделя за това как е стартирала приказката й в мъжката библия Соня Вася.

И друга нашенка също бе на косъм от това да се снима за американския "Плейбой". Блондинката се прочу преди години отвъд океана като любимка на Хю Хефнер и засне няколко провокативни фотосесии, но за други издания като "Максим" и т.н.

Българка Петя Богданова пък може да се похвали с това, че е била на корица на италианския "Плейбой". Мадамата е родом от Карлово и украси изданието преди няколко години. По-късно тя се прочу в Италия като актриса и водеща.

Четете още

ГОРЕЩО! "Плейбой" Германия короняса бивша наша гимнастичка

ГОРЕЩО! "Плейбой" Германия короняса бивша наша гимнастичка

Соня Васи си разголи кръста

Соня Васи си разголи кръста

Реклама